KI, …HA ÉN SEM?

A testünk védelmében és a jövőnk érdekében.


Köszöntelek az EGÉSZSÉGTUDATOSAK táborában!

NEM MA KEZDTEM EL.

Sziasztok!Szeretettel köszöntelek itt,

az

EGÉSZSÉGTUDATOSAK táborában!

Sólyom Zsuzsanna vagyok és ezt a weblapot azért készítem, hogy meggyőzzelek arról, hogy az egészség nem ördöngösség.

Nem ma kezdtem el.
Sólyom Tálos Zsuzsanna

Nem ma kezdtem el.

Kérlek, hagyd magad meggyőzni!

Több évtizedes tapasztalataimat és természetesen a hozzá megszerzett tudást is átadom itt az érdeklődőknek, az egészséges életmódról.

Lehet gyógyszerek nélkül élni! Az emberi szervezet eredendően képes arra, hogy meggyógyítsa magát. Nem ördöngösség! Ha hiszed, ha nem ez tény! Azoknak is ajánlom, akik egészségesek, mert mindig lehet új dolgokat hallani, látni és megtapasztalni.

A nyersen készült ételek fontosságát és azok elkészítését helyezem itt előtérbe. Sokat olvastam róluk, ismerem a kutatási eredményeket és engem meggyőztek. A kíváncsiság vezetett erre az útra és az, hogy megóvjam a családomat, beleértve a következő generációt is, a betegségektől. Így lehet egy stabil immunrendszert létrehozni és vele egy félemmentes életet. Több évig egyedül fogyasztottam a nyersen készült ételeket, de ma már az egész családom szívesen fogadja. Aki betegségből szeretne kigyógyulni, annak feltétlenül meg kell ismerkednie a nyers vagy Rohkost elkészítésével. Nagyon finom és könnyű ételek készülnek így.

Megtalálsz itt :

www.facebook.com/kihaensem

Messenger: Sólyom Zsuzsanna néven -Pécs –

és várlak még a YouTube csatornámon is. Sólyom Tálos Zsuzsanna néven.

Iratkozz fel ott, a feliratkozó gomb megnyomásával. Ez azért hasznos, mert így azonnali értesítést kapsz, amikor új anyagot töltök fel.

Kikapcsolódásként a YouTube csatornámon ajándéknak és motivációnak fogadd el a szép svájci bejátszásokat. Éld át az élményt lásd meg a természet szépségét, és menj ki a természetbe, hogy lásd és érezd azt a csodát, amit kaptunk és az orrunk előtt van. Én úgy gondolom, aki képes még a gondolatait irányítani az képes a gyógyulásra is.

Ne felejtsd el!

Mindenkinek vannak kívánságai az életében. A klasszikus mondás, hogy a betegek csak egyet szeretnének. Azt, hogy egészségesek legyenek. Az egészségeseknek pedig több is lehet.

Ne felejtsd el!

Sokan vannak, akik szívesen megosztják a megszerzett tudásukat, tapasztalataikat. Figyelj rájuk! Szemezgesd össze azokat az dolgokat amelyek hozzád illenek és használd fel az egészséged érdekében! Sohasem késő!

Egyre figyelj! A forrás Te magad vagy! Ha Te nem bízol magadban, akkor azt nem várhatod el mástól sem.

Olvasd el a Ki, …ha én sem? c. könyvet!

Sólyom Tálos Zsuzsanna: Ki,… ha én sem? A testünk érdekében és a jövőnk védelmében.

www.kihaensembook.hu

Köszönöm, hogy itt voltál!