Szerzőről

Sólyom Tálos Zsuzsanna

Olyan családban nőttem fel, ahol a hitet, mint a vallás alappillérét, – „felvilágosult világunkban” – nem fogadták el. Amikor az ez irányú értelmem felvillant, elgondolkoztam azon a tényen, hogy hiszen két csoport létezik. A hívők és a nem hívők. A hívő emberek, az én tapasztalataim alapján a vallás tanait hirdetik. A nem hívők a racionalisták. Hiszem, ha látom, vagy ha a tudomány már beigazolta valaminek a létezését, akkor válik az hitelessé náluk.

Amennyiben a hinni szót nem kapcsolom össze a vallás tanaival, hanem úgy gondolok rá, mint az elme irányítójára akkor a racionalistáknak is adhatunk esélyt a hit alapú tudatos életvitelhez. Ebbe beletartozik az egészségtudatosság is. Dr. Domján László agykontrollos előadásain számos elemzést és gyakorlati bemutatót láttam, majd hasznosítottam. A kíváncsiság indított el azon az úton ahol azt tanították, hogy a hit az életünk „mozgatórugója”. Az első valószerűtlennek tűnő megtapasztalásom után, lassan-lassan a tudatosan életre keltett hitem a segítőtársammá vált.

Ezeket a gondolatokat ajánlom azoknak, akik változtatni akarnak az életükben valamin, például az egészségük érdekében, akkor higgyék el, hogy ők is képesek rá.

Az ezotériai képzéseim alatt megtanultam, amit a José Silva agykontroll tanai tanítanak. Továbbá a reikit, és megismerkedtem a pszichotronikával, – szellemsebészettel – is.

Az emberi test megfelelő működéséhez nagyon fontosnak tartom a természetes táplálékokat, a tiszta gondolatokat, és sokat segíthet a mozgás, a friss levegő a sport, a meditáció, a jóga. Ezeket a gondolatokat mindaddig közhelyeknek, frázisoknak gondoljuk, ameddig az első lépést, a döntést meg nem hozzuk.

Kívánom minden kedves Olvasómnak, hogy gondolkozzon el a soraimon, és ha van hol, akkor döntsön a változtatás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Chttps://www.kihaensembook.hu/blog/?p=850