A Szerzőről

Sólyom Tálos Zsuzsanna

 

Már egészen fiatal koromtól érdekelt és figyeltem az emberi szervezet működését. Ez ösztönösen alakult ki bennem, majd fokozatosan vált tudatossá az egészségem védelme és természetesen vele együtt a családomé is. Úgy gondoltam, hogy családanyaként sokat tehetek azért, hogy vigyázzak az ő életminőségükre is, nem csak a táplálkozáson keresztül, de mentálisan is.

Olyan családban nőttem fel, ahol a hitet, mint a vallás alappillérét, – „felvilágosult világunkban” – nem fogadták el. Amikor az ez irányú értelmem felvillant, elgondolkoztam azon a tényen, hogy hiszen két csoport létezik. A hívők és a nem hívők. A hívő emberek, az én tapasztalataim alapján a vallás tanait hirdetik. A nem hívők a racionalisták. Hiszem, ha látom, vagy ha a tudomány már beigazolta valaminek a létezését, akkor válik az hitelessé náluk.

Amennyiben a hinni szót nem kapcsolom össze a vallás tanaival, hanem úgy gondolok rá, mint az elme irányítójára akkor a racionalistáknak is adhatunk esélyt a hit alapú tudatos életvitelhez. Ebbe beletartozik az egészségtudatosság is. Dr. Domján László agykontrollos előadásain számos elemzést és gyakorlati bemutatót láttam, majd hasznosítottam. A kíváncsiság indított el azon az úton ahol azt tanították, hogy a hit az életünk „mozgatórugója”. Az első valószerűtlennek tűnő megtapasztalásom után, lassan-lassan a tudatosan életre keltett hitem a segítőtársammá vált.

Ezeket a gondolatokat ajánlom azoknak, akik változtatni akarnak az életükben valamin, például az egészségük érdekében, akkor higgyék el, hogy ők is képesek rá.

Az ezotériai képzéseim alatt megtanultam, amit a José Silva agykontroll tanai tanítanak. Továbbá a reikit, és megismerkedtem a pszichotronikával, – szellemsebészettel – is.

Az emberi test megfelelő működéséhez nagyon fontosnak tartom a természetes táplálékokat, a tiszta gondolatokat, és sokat segíthet a mozgás, a friss levegő a sport, a meditáció, a jóga. Ezeket a gondolatokat mindaddig közhelyeknek, frázisoknak gondoljuk, ameddig az első lépést, a döntést meg nem hozzuk.

Kívánom minden kedves Olvasómnak, hogy gondolkozzon el a soraimon, és ha van hol, akkor döntsön a változtatás mellett.

Vélemény, hozzászólás?